Welkom bij NOE®

 • NOE brengt beton in vorm en houdt de kosten binnen de perken.

   

   

   

   

  Project Spremberg

   

   

 • NOE behoort zowel nationaal als internationaal tot de toonaangevende aanbieders van innovatieve betonbekistingtechniek. Dit succes berust op bekistingsystemen die zich onderscheiden door prestatie, flexibiliteit en eenvoudige handling. Samen met onze klanten zoeken wij naar de beste oplossing op betontechnisch gebied.

  Tunnel - Schwäbisch Gmünd

 • NOE is in bijna alle Europese landen vertegenwoodigd.

België

NOE-Bekistingtechniek N.V.

Kantoor:
Leuvensesteenweg 613
1930 ZAVENTEM
T +32 2 757.64.16
F +32 2 757.64.18
info@noe.be
Routebeschrijving

Nederland

NOE-Bekistingtechniek b.v.

Postbus 25
4240 CA ARKEL
T +31 183 569 888
info@noe.nl


 
 
Depot:
Neerhonderd 25
9230 Wetteren
T +32 9 230.16.99
Routebeschrijving

Efficiënt, doelmatig en duurzaam: dat is bouwen met beton

Efficiënt, doelmatig en duurzaam: dat is bouwen met beton. En wie bouwt met beton, kiest voor bekisting van NOE. Hoogwaardige bekistingsystemen die het resultaat zijn van voortdurende innovatie. Dat merkt u aan de technische mogelijkheden, de ongekende flexibiliteit en het alom gewaardeerde gebruiksgemak van onze systemen. Niet voor niets groeide NOE nationaal en internationaal uit tot één van de meest toonaangevende aanbieders van bekistingtechniek. Een partner die de complete zorg rondom betonbekisting uit handen neemt en kosten tot achter de komma nauwkeurig beheerst. Een partner die uw ideeën letterlijk en figuurlijk vorm geeft en uw eisen en wensen werkelijkheid laat worden. Kortom, voor bekisting moet u bij NOE zijn.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten neem dan nu contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 02 757 64 16 of een email sturen naar info@noe.be.